love

Idéen bakom Youviame - appen där dina vänner tar makten över ditt dejtingliv - började med att grundaren, Isabelle Edlund, testade alla dejtingappar som fanns på marknaden. Många av dem är helt fantastiska att träffa personer på men Isabelle märkte att det var återkommande hinder som försvårade dejtandet, oavsett vilken app hon testade.

De hinder hon såg var:
1. att det finns så otroligt många människor att välja emellan att man aldrig väljer någon, det kallas F.O.M.O: Fear of Missing Out
2. att man har så långa konversationer innan man ses, så att när man väl träffar varandra finns det knappt något mer att prata om
3. att de finns de som bara är ute efter bekräftelse genom att veta att någon gillar dem.
4. att det ofta inte blir några träffar för att det bara rinner ut i sanden.

Isabelle hörde sig om angående sin upptäckt och märkte att de flesta hon pratade med höll med henne, detta var alltså inte unikt. Isabelle började då fundera på olika sätt att eliminera hindren ur dejtandet.

En kväll satt Isabelle på en utekväll med en nära vän och hon tog då över sin väns swipade. Det var en rolig grej till att börja med, men då Isabelle visste exakt vad hennes vän ville ha så slutade det lyckligt. Hennes vän har nu varit tillsammans med sin partner i snart ett år. Den kvällen såddes ett frö om att det finns massor med personer som är utelämnade ur dejtingvärlden och det är alla som redan har någon att dejta, är i förhållande eller gift.

“Många av mina vänner berättar hur deras vänner som är upptagna eller gifta brukar ta deras telefoner för att leka med deras dejtingappar”, säger Isabelle Edlund.

Lösningen är Youviame, där vännerna, oavsett relationsstatus, kan hjälpa sina vänner att hitta kärleken.
Hur fungerar Youviame?
Det finns två rader med personer du kan välja ifrån att matcha ihop. På den övre raden finns dina vänner, och på den nedre raden finns dina vänner och vänners vänner. Genom att du har alternativet av vänners vänner kan du enkelt matcha ihop en vän med en bekant du träffat på en fest eller mingel utan att behöva lägga till personen på Facebook. Tänk på alla gånger du har blivit presenterad för en ny person och tänkt ”åh vad hen skulle passa bra med…”.

När du har matchat ihop två personer får singlarna en notis om att du har matchat dem, tackar de ja till personen får de då markera de tider under de kommande 7 dagarna som de kan träffas. Du väljer sen en av tiderna där båda kan ses och det är upp till dig att bestämma vad de ska göra på första dejten.

 

TEAMET BAKOM YOUVIAME

Isabelle
Dan
question

Isabelle Edlund

VD & Grundare

Serieentreprenör som älskar te och sina katter.

Dan-Börre Hansen

COO & Delägare

Älskar kaffe, att utmana tankar och hjälpa människor
nå sitt maximala potential.

Du?

Är du en intressant person som vill vara med på resan?

Klicka här för att se lediga tjänster.